Sponsor

Sıcak🔥

Facia Üçlü Karışma Bende Full HD İzle - Facia Üçlü Full HD İzle

 

Facia Üçlü Karışma Bende Full HD İzle - Facia Üçlü Full HD İzle
Facia Üçlü Karışma Bende Full HD İzle - Facia Üçlü Full HD İzle




Facia Üçlü Karışma Bende 2019 Yerli Film izle

Genç Sefa sosyal medya fenomeni olmak için fikir üretmeye çalışırken aşık olduğu kız için İzmir’e gider. Burada başını dertten derde sokan Sefa Adana’dan arkadaşları olan Mami ve Fatih’in de gelmesi ile birlikte başlarına gelen trajikomik olayların üstesinden gelemeye çalışırlar.


Önemli:

Film'lerimizi İzlemek İçin 5 Saniye Karışık Seçilmiş 1 Video İzlemelisiniz.

Videoyu İzlemek İçin Tıkladığınız Zaman Yeni+Gizli 1 Google sayfası Açabilir Açılan boş sayfayı kapatınız. İYİ SEYİRLER :)

Yaklaşık son 10 yıldır internet vazgeçilmezlerimiz arasında ilk sıralarda olmayı başardı. Artık herkesin evinde en az bir bilgisayar ve internet bağlantısı bulunmakta. Çoğu insan sadece gezinmek, vakit geçirmek için kullanıyor olsa da bu durumu fırsata çevirip ticari amaçla kullananlar da hayli fazla.

Andy Warhol “bir gün herkes 15 dakikalığına ünlü olacak” derken bu kadarını tahmin bile etmemiştir. Sadece bir şarkıya playback yaparak ya da kullandığı ürünü tanıtarak üne ulaşanlar olduğu gibi, gezerek ve gezdiği yerlerin fotoğraflarını paylaşarak hatta reklam tanıtımlar yaparak da hem sosyal medya üzerinden para kazanıp hem de tanınmışlık elde edenlerin sayısı günden güne artmakta.  Bundan 10 yıl öncesine kadar bir insanın ünlü olabilmesi için ya sıra dışı bir güzelliği olmalı ya da plakçılar çarşısında şansı yaver gitmeliydi. Şimdilerde ise sosyal medyanın azımsanmayacak gücü ile keşfedilmemek mümkün değil. Elimizde bulunan akıllı telefonlar sayesinde çektiğimiz bir fotoğraf ya da video ile karşılaşma ihtimalimizin yüzde sıfır olduğu insanlara bile ulaşabiliyoruz. Hal böyleyken sinema sektörü de bu durumdan payını alanlar arasına girdi bile.

Şeyda Delibaş’ın yazdığı, Kamil Çetin’in yönettiği Facia Üçlü /Karışma Bende tam da yukarda anlattığımız türden bir hikayeyi içeriyor.

Yönetmenin diğer filmleri

1972 doğumlu olan yönetmen Kamil Çetin daha önce de bilindik ve birçoğu gişe rekorları kıran filmlerde de adını duyurdu. Bu filmlerden bazıları şöyle; Komser şekspir, kolpaçino bomba, Oğlum bak git, Çılgın dersane 3, Çılgın dersana 4, Ketenpere ve son olarak Youtube’da 5 milyondan fazla takipçisi olan Enes Batur’un başrolünü oynadığı , kadrosunda ise tanıdık yüzlerden Bekir Aksoy, Ceyhun Yılmaz, Ceyda Düvenci, Kerem Fırtına gibi isimlerin bulunduğu “Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi filminin yönetmenliğini yapmıştır.

Facia Üçlü / Karışma Bende Oyuncuları
Sefa Kındır, Mami Emen, Sinan Poyraz, Bengi İdil Uras, Kıvanç Baran Arslan, Asuman Dabak, Haldun Boysan, Hüseyin Kağıt

 

2019 Filmleri, Komedi Filmleri, Türk Filmi, Yabancı Film

Genç Sefa sosyal medya fenomeni olmak için fikir üretmeye çalışırken aşık olduğu kız için İzmir'e gider.Facia Üçlü Karışma Bende 2019 Yerli Film izle

Filmin Orjinal Adı: Karisma Bende
Yönetmen: Kamil Cetin
Aktörler: Sefa Kindir, Mami Emen, Sinan Poyraz, Bengi Idil Uras, Kivanç Baran Aslan, Asuman Dabak, Haldun Boysan, Hüseyin Kagit, Mahsun Karaca, Yunus Emre Tekin, Mustafa Yilmaz
Yapım Yılı ve Ülkesi: 2019 Türkiye
Filmin Süresi: 90 dakika

1 yorum: